Hinnasto

Tavallisimpien leikkausten hinnat

Hinnat euroa, suuntaa antava.

Silmäluomileikkaukset

Kyyneltieleikkaukset

Hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta voi olla suurempi tai pienempi. Leikkausta edeltävällä vastaanottokäynnillä annan Sinulle yksilöidyn kustannusarvion. Mahdolliset patologian tai anestesialääkärin lisäpalvelut sekä toimistomaksu vaikuttavat hintoihin. Osa leikkauspotilaista tarvitsee laajan – tai yhdistelmätoimenpiteen, mikä hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Mikäli leikausindikaaito on toiminnallinen, voit useissa tapauksissa saada Kelan myöntämän kelakorvauksen. Kelakorvaus on nykyään erittäin pieni osa leikkauksen kokonaishinnasta. Yllä olevat hinnat ovat ennen korvausta. Jos Sinulla, työnantajallasi tai lapsellasi on yksityinen sairauskuluvakuutus, Sinulla on usein mahdollisuus saada toiminnallinen leikkaus kokonaan korvattuna vakuutusyhtiöstä. Toiminnallisia leikkauksia ovat esimerkiksi kasvainleikkaukset, kyyneltieleikkaukset sekä osa yläluomi- ja ptoosileikkauksista.

Mikäli leikkausindikaaito on puhtaasti esteettinen, hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %). Näitä ovat esimerkiksi esteettiset alaluomileikkaukset ja osa yläluomileikkauksista.